Invigningen av hissen i Kläppstugan den 17/4-2011 med middag för 70 personer.Så här såg borden ut.
Vi hade gjort buffe med romsill, inlagd sill, lantpate med cumberlandsås,honungsmarinerad fläskfile,kycklingklubbor,tacopaj,potatis, ägghalvor med räkor, inkokt lax med kall örtsås,ungsbakade rotsaker,risonisallad, små köttfärsbiffar, krustader med svampstuvning,brietårta med hemlagad aprikosmarmelad,salta kex,ost tunnbröd till efterätt serverades hovdesert och kaffe allt inkluderat dryck till ett pris av 150 kronor/person
t
Det mesta var hemlagat,men det kostade krafter 8 timmar på onsdag,7 timmar på lördag och slutligen söndagen då jobbade vi från kl. 10.30 till 21.15 var helt slut, tur att vi fick hjälp av våra män som alltid. Stort TACK till Sixten & Krister för all hjälp.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar